Friday, January 30, 2009

Wan's Princess

This pics was taken masa cuti CNY ari tu, just bwk bdk2 ni beli brg2 kat TESCO and berjln2 kat SACC Mall je.




Kak long ni mmg suke berposing. Dengan basikal pun jd. Sabar je la kan...


Masa ni Batrisyia sibuk nak naik this beca. Mama kata amik gbr je la.

Walaupun Arissa ni kecik je, tp suke sgt mkn. Pantang nampak makanan, mesti cakap.. "nak..nak.."


Kalau x bg, mcm ni la muka die...

4 comments:

Syasmeen said...

zana...geram betul tgk batrisyia (kak long) tuh tembam nya dia sihat...ms lahir dia brape kg..mmg besar dr lahir ke

mamazana said...

Hi meen..

Geram ye... hehehe...

Batrisyia ni masa lahir beratnya 3.34kg. Masa baby, die ni kecik je. Mcm adik die. Dlm umur setahun br berat die sentiasa naik.. Masa tu dah start tumbuh gigi. Asyik nak mkn je.

Lg satu, die jrg demam, tu yg asyik berselera je. Zana ngan husband risau jgk. Nak cari size baju pun susah.

Syasmeen said...

hehhee....besar tuh normal ek arrisa lak brape kg...anak meen yg sulung tuh susah nya nak mkn kdg2 tuh kena pandai pujuk smpi kdg2 kena paksa lah gak....x lama dah nak p jakarta bestnya....

mamazana said...

Arissa masa lahir berat die dlm 3.16kg. kecik skit dr kakak die. xmo mnm FM. Fully BF.Lately je br nak campur dgn FM.tu yg halus je. hehehe..