Saturday, February 28, 2009

Dinner at Waroeng Kita

Entry for today nak cite pasal makan lg. hihihi... Mesti uoll cakap, xde keje lain mamazana ni tau. Asyik makan je. Dah tu, makan kan untuk hidup... muahahahahahaha.....

Kali ni kiteorg makan kat City Walk mall, sebelah apartment we all ni je. Mls nak g jauh2. Lagipun kesian tgk 2 princess ni, asyik terperap kat umah je kan. So papa pun ajak la g sana. Ya udah, layan aja gbr2 ini ya....

City Walk ni bknnya mcm mall lain. Bangunannya pun kecik je & attach dgn apartment. Tp kat sini mmg byk outlet for food & beverage. Masa we all sampai, ada live band. Suara diorg, mak aiii... Best bangat!!!

We all dinner kat sini Waroeng Kita.

Menu Batrisyia mcm biasa, Nasi putih + Sup

Nasi Timbel mama punya. Nasi ni dibungkus dgn daun pisang dan dibakar. Sedap...

Ni la rupanya nasinya.

Nasi Langgi papa punya.

Soup Asem-asem Lga. Rasanya pedas2 skit.

Strawberry Juice Batrisyia punya. Tp rasanya masam bangat, die pau mama punya pulak.

Es Campur untuk papa.

Es Cendol utk mama tp telah di'pau' oleh 2 princess tu.

Arissa pun nak jugak Es Cendol mama ye.

Slurppp... dapnya....

Famili yg suka makan..... hehehehe....


Amboi... Anak beranak ni...!!!

Batrisyia snap gbr. Gegar skit.


Lepas mkn, kak long minta donut J.Co pulak....

3 comments:

Harry said...

zana,
asyik tgk makan sedap2 jer kat sana..
nanti balik sini aku tak kenal...hehehehe

mamazana said...

Pak Harry, di sini mknnya mmg enak2 sekali ya. Di sini kan ada mcm2 suku, so kalau bole gue bisa rasa semuanya. hahahaha...

Jika badannya udah gendut, ibuk bisa g spa, sauna, lulur utk kurus pak. Usah dirisauin. muaheheheheh..

kalau nak order caramel boleh???

Syasmeen said...

betul tuh asyik tgk p mkn je zana...nanti blk m'sia dah berisi...wah nak p spa k lah kalu ongkosnya ada heheheheh