Wednesday, February 25, 2009

Sejenak di Plaza Semanggi

Kalau we all nak beli brg2 dapur, biasanya beli kat Plaza Semanggi sbb ada Giant kat sini. Giant yg paling dekat dgn our apartment. Dlm 10 minit kalau x macet. Kdg2 papa beli kat Hypermarket yg terletak kat area Tanah Abg Baru.

Nampak x?

Plaza Semanggi ni byk jual baju, kasut, aksesori, & etc la. Murah pun murah. Kiranya sesuai utk kelas pertengahan la, macam mama ni ha. hahaha...


Antara brg yg dibeli utk stok minggu ni.

Dah penat beli brg, mcm biasa singgah mkn sat.

Nasi Goreng Special Pedas utk mama.

Mee Sup Ayam utk papa.


Nasi + Sup utk kak long.

Teh Botol??

Cappucino Frozen namanya. hehehe...



2 comments:

.: Leen-Wawie :. said...

best arr tengok teh botol tuh.. unik.. syok tak soping sini?

mamazana said...

hi leen... thanks for drop by ye. singgah2 la selalu... hihihi...

so far zana sempat shopping kat mall je. reganya cheaper skit compare KL. Kalau ada sale lg murah!!! tp shopping yg lain2 blum ada time lg. kalau zana g will up date ya....