Wednesday, February 18, 2009

Gue udah di Jakarta!!

Hi babes!!!! Rindunya kat u olls!!!

Udah lama rasanya gue nggak update entry ya? Ya Ampunn..!! Networknya agak slow di sini xpecially bile mlm. Waktu mlm la gue free sbb masnya udah pulang dr kantor. Pusing gue. Gue udah addict bangat ni.!!! X sempat pun nak bc blog kengkawan pun. Just sempat update entry je.

Actually gue n famili udah selamat sampai pada hari sabtu. Tp xleh nak update entry. So, gue just update random je la yek. Karang muntah hijau pulak bila bc byk2 entry nanti.

Today entry, snap gbr masa on the way nak ke Jakarta via KLM Airlines. We all sampai dalam 1 jam setengah jgk la. My husband kata laju flight ni coz selalunya die travel dlm 2 jam.


Jakarta, here we come!!!

Makan time. Tgk la dua beranak ni. Lapor gamaknya...

Frust betul sbb seat ni xde tingkap. So x leh tgk view. Sabor je la...

Nasib baik Arissa x meragam. Die tidor sepanjang perjalanan.


Gi lepak kat DOME jap.

Tgk la 2 princess ni...

Naik ni rupanya 2 princess tu...



5 comments:

Syasmeen said...

bestnya zana...dah smpi akhirnya tu lah dah lama x update blog ye nak gak bc apa citer d sana....

Nurhayati said...

alhamdulillah selamat sudah..
sronok sungguh tgk 2 beradik ni.. baju pakai pun sama.. teringat masa kecik2 dulu.. sama gak cam kak Long dan Arissanye.. org ingat twin sudah..hihihi

Dania's mummy said...

ayoyo... akhirnya berjaya jugak mengupdate... cepat2, nak dgr citer lagi...

"momi_d's a.k.a leen" said...

wa best gi jakarta... speaking pun udah cam org sana.. ekekke... oklah tuh kalo soping sure leh dpt rege best... org kata sana soping best.. tul ker? ahaks.. hapdet la lagi.. tak sabo...

mamazana said...

syasmen: udah sampei ibuk. mau diupdate, tp networknya slow bangat dong... hehehe..

mummy: kiranya mummy ni kak long la ye? masa raya kakak, zana & adik pun pakai bj sama gak. save budget. hahaha...mummy, reward gift tu postponed pun xpe. thanks ye dear.

dayah: dapat jg akhirnya. rasa addict sgt dayah wei... muahahaha...

momi_d: hehehe.. tu la, org kata shopping best kat sini tp x sempat lg nak g Bandung, Tanah Abg, Mangga 2. Thanks to drop by ye.