Wednesday, February 18, 2009

Shopping at Plaza Senayan

Hari Ahad tu, papa bwk we all g Plaza Senayan cari baju bdk2 berdua tu. Mama mmg x bwk byk baju utk diorg ni. Kebetulan SOGO ada wat sale, so apalagi borong la skit. Brapa juta papa habis hari tu tau.. hihihi...


Inilah we all nyer transport sepanjang berada kat sini. Taxi kat sini kebanyakkannya pakai Toyota Vios. Vios wat taxi je.. huhuhu... Ada gak taxi Nissan Sentra. Ada mcm2 company taxi ni like Gamya & Blue Bird. Mmg senang sgt la kalau nak kuar berjln2. Taxinya byk sgt. Tapi rates nyer berbeda2 ya. Jalan2 kat sini mmg selalu macet!!! Keta, motor bwk pun rapat2 tp x accident pun. Hebat la diorg ni. Nak tahu tak? Mama dah merasa naik taxi Toyota Alphard & Mercedes C kelas. Mewah bangat rasanya!! muahahaha..


Batrisyia ni peminat Strawberry Shortcake

Antara baju Batrisyia yang ada size. Susah betul nak cari baju die ni.


Antara baju Arissa yg sempat mama rembat.





Antara baju2 yg sempat mama snap. Ada lg sebenornye... hihihi...

6 comments:

Dania's mummy said...

bykkkknyaaaaaaaaa

I Hate Sandcastles said...

huuhh..sume entry ko pun dh bunyi indon!!! Slamat bercuti..........

Syasmeen said...

byk nya borong zana....hehehheh sabar2 lah dulu lama lg duk sana nanti kan bila dah blk m'sia 1 lori lak bw blk nya hehehhe

mamazana said...

Dania's Mummy: skit je ni buk...

I Hate Sandcastles: Pak, hari2 dok ngadap TV. Tisya pun udah pandei ngomong indo jgk.. ya ampunnn...!

Syasmeen: blum satu lori lagi ni buk.. hihihi...

YANI said...

best best! jeles2 ni...nak gi jugak nanti. tula entri semua dah bunyi mcm anak jati indonesia je...hehe

antu said...

Mai la jln kat sini......

For your info...Air asia ade offer tiket ke Bali 88 return al inclusive...ke jakarta 125 return...

Mas plak 245 return tiket KL ke Jakarta tp bulan 5 da...... he he eh eheheh

Monggoh!!!!!!!