Tuesday, March 24, 2009

Birthday Prezzie Batrisyia-Wii

Nak tahu tak tahun ni Batrisyia dapat apa for 4th birthday present? Batrisyia dpt benda alah ni.

...Nintendo Wii Games...


Bestnya Batrisyia.... Pandai ke main tu???

Then Papa dah belikan skali CD Gamesnya!!!!

Papa kata die xmo la anaknya boring kat umah. So that why la papa was decided to bought this games. Pandai ke Batrisyia main ni? Papanya dah ajar main Fishing games. huhuhu...

Thn ni, mama x tahu nak bg hadiah apa kat Tisya la. Nanti kite g mall, kak long pilih la nak apa ye.

Sayang..., jgn lupa present utk 2 bulan lagi. muahahahaha......


post signature

6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wow syoknya batrisya:D mamazana, dah dapat ker email header tu?

mamazana said...

eliss, dah dpt. tp zana kena tukar template br bole buat. kalau guna template ni x leh, anyway, timo kacih byk2 tau!!!!

Dania's mummy said...

pergh.. ni bapak ke anak yg nak main ni....

akak, murah ke ninetendo wii ni kat sana?

mamazana said...

brapa juta ya mas???
nanti akak tanya papanya.hehehe...

Nurhayati said...

aduhai mama!!!! wii ni mummy pun nak.. dah lama mintak kat daddy tapi wat tak tau je huhuhuh

main ni leh wat exercise..leh kurus gitew.. hihih

bestnye kak long dapat pressie.. happy belated dear!!

antu said...

skrg wii kat jakarta ngan Kl lebih kurang sama......klu tak silap kat sini controller die murah dr KL lagi pun Wii Fit kat sini klu tak silap 2.5juta IDR...itu org guna utk yoga.........nak setup lama bangat dong.......even this equipment can tell you whether you stand up in the right posture or not..............next time XBOX360 dong....itu ayah tisya punya......today i will teach my kak long to play cooking mama or play tennis he he he ehe hehe.....

mama nak hadiah besday ape ek?