Thursday, March 19, 2009

Muhammad Adam Haikal

Inilah new cousin Batrisyia & Arissa, Muhd Adam Haikal yg lahir last week. Maktih diorg tbr emel gbrnya. Comel tak?? Dah 11 tahun mama & ayah die tunggu tau. Bole la wat teman ayah die tgk bola. hehehehe.... (Dayah, ni la anak En. Rosaidi kat Hospital Selayang tu.) Bertambahla sorang cucu boy atuk & wan. Before this cuma ada Muhd Azim Irfan, anak pak long.

So, sekrg cucu atuk & wan ada 4 girls & 2 boys which is mama side. While, papa side pulak ada 5 boys & 3 girls. Makngah will deliver new baby on coming June but still don't know the gender.

Lets view the pics!!!

Looks like his father la....







Bila la Batrisyia & Arissa nak dpt baby boy ni???? huhuhu....


post signature


6 comments:

Dania's mummy said...

kak zana... tau2.. smlm baru jumpa en rosaidi kat pendaftar, dia g daftar nama anak dia.. sempat say congarate kat dia.. and nampak la dia happy dan proud to annouce that dia da jd bapak skrg.. sbb masa sy tanya dia tu, buat apa kat sini, dia kata daftar nama anak... mesti gembira x terkira kan... btw, memang sebiji muka bapak dia..

yessssszzzzaaa kak zana, bila la kita nak dapat anak laki kan???? klu ikut org tua2 kan, anak sy seterusnya pun prmpr gak, sbb dia tgk pelipat kat paha alisya ada 2 lipat, then tgk nipple alisya pun terbelah... so mungkin akan dpt prmpr... mmmm.... x pe la... kita tgk mcm mana nanti... 2 tahun lg dr skrg... hehehehehehe

mamazana said...

mesti la seronok dayah, dah 11 thn tunggu.

tu la, akak pun teringin nak anak laki. kena tgk kat pelipat ye. masa besar ni bole tgk lg tak? org tua2 kata lagi elok tgk kat die punya uri.

akak pun plan 2 thn lg skarang. kite tgk je nanti. hehehe...

kalau dpt pompuan lg, maksudnya kite la yg terer kan.... muahahahahaha.....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

11 tahun tuh..Alhamdulillah ..mesti gembira sangat..aku hrp ada laa rezeki Long aku nanti..dier tadak blog ker?mcm mana dier berjaya dapatkan tu??

mamazana said...

ok, to be share, kakak zana try mkn BIODEX utk kehamilan. Die br cuba 2 kotak, terus melekat. Husband & wife kena cuba tau. x leh la mkn sorang2 je.Mungkin dah rezeki kot, tp x salah kalau ikhtiar kan.. kan..

Nurul said...

lamanya 11 tahun menunggu baru lahirnya seorang cahaya mata ni...

semoga nurul pun akan mendapat cahaya mata dalam masa terdekat ni hehehehehe...

Dania's mummy said...

kak zana... sy pernah dgr org kata, klu dpt nak prmp bukan menunjukkan kita yg teror, tp lelaki.. dan klu dpt anak lelaki bukan menunjukkan lelaki yg teror.. tp prmp... tu yg sy dgr la.. nak tgk uri? adei... saya x pernah tgk uri la...

e.l.i.s.s.m.i.e: abg aku & kak ipar aku, 14 TAHUN baru dpt... tp aku x tau ape dia mkn atau apa dia cuba