Tuesday, March 31, 2009

Sejenak di Plaza Senayan

Hari Sabtu tu we all g lepak2 kat Plaza Senayan. Hujung minggu je la dpt berjln2. Weekday selalunya mmg lepak kat umah je.

Plaza Senayan ni antara mall yg byk jual branded outlet.




Hasil rembatan mama di Arithalia. This time saja nak tukar taste beli blouse colourful pulak. Mcm makcik2 tak??? muahahahaha...

Sibuknya mama!!! Nak shopping lg ke???


Abaikan tangan kak long tu ye...

Letih ka???

post signature


2 comments:

Nurhayati said...

nampak jam besar kat dlm plaza tu.. jarang dah nampak jam besar2 ni dlm sopink complex.

mama, tops from Arithalia tu sangat cantik.. pe plak colorful makcik2.. kalau tak colorful, yang suam2 kaler nye tu la makcik... ni baru ceria muda.. i lioke..!!! cantik2

wah sesi balas dendam ke beli baju.. hihihi

mamazana said...

cantik ke mummy? masa tu ada sale, so apa lagi,serbu!!! hahaha...