Sunday, April 26, 2009

Berendam...


Pagi2 lagi dah g mandi kat swimming pool. Mama just offer je, tp biasala kak long tu pantang dioffer. Sebenarnya die nak rasmi pelampung yg baru beli tu. Pelampung lama pecah sbb kak long ngan papa naik together! Bayangkan la... Kalau la pelampung tu bole bercakap, mesti menjerit mtk tolong..!!!!



Tengok la budak berdua ni...

Kepala sapa yg kat belakang tu???




post signature


4 comments:

Nurhayati said...

sronoknye tgk bedua ni berendam..sampai lentok2 pala kat pelampung masing2..sweet je.. ;)

mamazana said...

al mummy, letih la tu konon2nya...hihihi...

honeylanz said...

td igt nk bwk ac n ery mandi kolam gak..tp hujan lebat lak

lps main air sure dorang lapar..selalu mcm tu la. standby susu @ any food trs..

mamazana said...

has, lepas mandi bkn bdk2 je yg lapar, mak budak pun sama jgk kan.. hihihi...