Friday, April 10, 2009

Papa dah balik!!!


Papa dah selamat sampai kul 8.00 mlm td. Seronok betul kak long ngan adik bila papa dah balik. Mama? Mesti la seronok. muahahahaha...

Bdk2 ni seronok sbb papa bwk balik some of birthday present Arissa yg x sempat bkk hari tu. Tp mama tgk kak long pulak yg beria2 nak mainnya. huhuhu...


Time ni papa ada kat KL.



Tgk... dah bersepah2 umah. Nasib baik papa bwk balik skit je toys tu.

Kesian papa, x sempat nak rehat. Baru sampai dah kena buli dgn kak long & adik.

Nampak tak? Kak long yg beria2 kan. Busyuk betul anak mama yg sorang ni tau.


Papa ni mmg rajin sgt melayan 2 princess ni. Diorg rindu sgt la tu especially adik. Asyik kiss papa je.




post signature

4 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai..rajin melayan..mcm abah nuha jugak laa..sayang btol kat princess dier sowang tu :D

mamazana said...

betul tu eliss, 2 princess tu mmg manja yg amat dgn papa die!!! agaknya kalau girl mmg mcm tu kot. hahaha...

Dania's mummy said...

Kak zana, sila layari laman web ini http://www.etsy.com/category/supplies/fabric, dan tolong servey2 kan, kat sana de x kain2 mcm ni? saya da giler tgk kain2 ni.. tp nak bayar shiping kos dia tu buat saya pikir 10x nak beli... tgh giler nak jahit ni

Syasmeen said...

aah lah zana kalu anak pompuan nih mesti rapat ngan papa nya...lbh2 lg kalu si papa nya sukan melayan anak2...byk mainan