Tuesday, April 7, 2009

Papa not around

This is first time papa g outstation since we all duduk kat Jakarta tau. Pg td papa dah bertolak ke Kuala Lumpur with flight kul 5.30 pg. Papa terpaksa tinggalkan we all about 4D3N. Lamanya!!! uwaaaaaa.......!!!!

Actually mama dah biasa kena tinggal, but kat negara sini. Ada parents nak tengok2 kan. Now kena tinggal kat negara org ni rasa lain la skit. Insyaallah, xde apa2 la kan.

Papa pun jgn la risau sgt. Papa g pun bcoz of work. Kena present to HQ. Mama kat sini will pray that papa can do it well on ur presentatation & don't feel too nervous ya.

Wish u GOOD LUCK sayang... See u on Friday & I'm gonna miss u!!!

post signature

4 comments:

Ayumieza said...

salam kak,dah lama nurul tak merayap ke blog akak bukan apa bz skrang ni hehehehehe...

wah lamanya g oustation,dulu nurul pernah merasa duk berjauhan ngan suami biasalah cari rezeki kan hihihi

mamazana said...

tu la nurul, nak wat camne. kena la scrifice skit... hehehe...

aimi @ kamalina said...

kena tinggal ke?? lama gak tu..

re: zana... tak dpt lagi bajet hotel kat jakarta.. ada survey kat internet, tp semuanya yg mahal2..yg murah2 tak masuk list..hmmm...bajet hotel tu as long as ada aircond & water heater ok la... bukan nak lama pun, 1 mlm je..nanti blh suruh hubby zana tgk2kan?? dpt nama hotel pun dah cukup..at least, blh tanya diorang je nanti kalau dah sampai sana..

mamazana said...

lama kan... isk..isk..isk...

nanti zana tanyakat husband yek.