Sunday, April 19, 2009

Shopping at Cekini

Semalam mama g Cekini, nak survey brg2 utk wat hantaran. Bkn utk mama tau tp utk my sister & SIL yg akan kawin next Jan & coming Raya ni. Then, nak cari gift utk majlis bercukur jambul cousin baru diorg si cute Adam Haikal tu skali.

Kat sini mg byk betul kotak2 yg custom made from rotan tau. Cantik2 belaka. Ala, kotak2 rotan yg diorg wat hamper tu.. Nasib baikla mama ni dah kawin, kalau tidak mau nak borong sume.... kekekeke....



Ini la kedainya. Kat atas tu stesen keretapi.


Papa yg beli bakul rotan ni. Nak wat tempat letak baju kotor katanya...mmmm.... cantiknya tempat!!!!

Inilah contoh kotak hantaran yg telah siap didecoratekan... Cantik tak? Ada mcm2 warna, but mama berkenan yang ini.
***maktih/teh.... u olls berkenan tak??? bgtau la kat sesapa yg nak kawin thn ni ye...hehehe...***

Ada 4 size

Gift utk majlis cukur jambul nanti. X byk choice sgt kat sini. So mama just grab je.



Lepas dah g shopping kat sini, mcm biasa mama & family g isi perut kat Restoran Beautika pulak. This time xmo la upload gbr lunch. hehehe.... Lepas dah mkn, g shopping brg2 dapur kat Grand Lucky. Brg2 basah kat mmg segar2 tp harganya.... mak ai... mahal bonar! Mana taknya, kebanyakkan customernya, penduduk elit Indo. So mungkin diorg nak jg standard la.

Antara brg dapur yg papa beli.

Apa la yg kak long beli ni? Mmmmmm...


post signature

6 comments:

@LiYaNNuaR said...

kipas berbentuk hati itewww sgt comelll... hehehe

.: Leen-Wawie :. said...

sgt menarik la box utk hantaran tuh... hehee..
betul tuh, comel la kipas itew..

Nurhayati said...

mama, mmg cantik sangat laundry basket tu.. sangat sayang nak letak baju kotor. hihihi

mamazana said...

aliya: cantik ke kipas tu? just grab je. hehehe...anyway,thanks babe... membantu sgt.

leen: cantikkan box hantaran tu. dah siap decorate, just isi brg2 je..

mummy: tu la pasal... papa bdk2 ni ha punya idea le tu. dah rasmi pun bj2 kotor tu. huhuhuhu....

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

cantik2la brg kat sana... sib baik dah kawin..hehehe..

mamazana said...

kak aimi, nasib baik zana dah kawin, kalau tidak mau borong sume ni. kekekekee