Thursday, April 23, 2009

Swimming 4

Mmmm....Rasanya dah lama mama x update about swimming activities 2 princess ni kan. Now, every twice in week or 3 times in week, mama akan bwk diorg turun g swimming. Kalau ikutkan Kak long, everyday die nak swimming... huhuhu...

Kak long sekarang ni dah pandai float tp still guna pelampung la... hahaha... Arissa pun dah pandai & berani gak. Saja dia landingkan kepala kat air. Pastu wat lembik2kan badan. Mama yg x larat nak layan. Walaupun namapak je slim, tp.... letih la jgk bila dukung.

Adik x sbr2 nak g swimming

Kak long? Lagila......


Arissa xmo dok diam. Nasib baik ada papa...

Dia start nak float... Sampai terangkat2 kaki sikecik ni. Mama pulak x sempat nak snap time die float.





post signature

2 comments:

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

eh...zana tak berendam sama ker??? jadi tukang snap gambar je yek...

mamazana said...

Berendam gak kak ... tp x nak interframe sbb dah basah lencun. Malu!!! muhahahahaha...