Thursday, April 23, 2009

Mee Tarik

Dah lama mama x pekena Mee Tarik kat Grand Indonesia la.... Kebetulan lepas swimming, papa pulak gi offer nak gi makan Mee Tarik tak? Apalagi mama dgn pantasnya menjawab. NAK!!!... Macam tahu2 je mama tgh craving Mee Tarik tu. hehehe...

Arissa ni mmg payah nak bergambar. Wat muka selamba je. Pastu die ni jenis x suka pakai hairband, hairclip, apa2 accessories yg melibatkan rambut die tu. Ikat rambut pun xmo. Kalau mama pakaikan, cepat2 dia tanggalkan tau. Geram betul dgn anak dara kecik ni...

Tengok tu.... Mama panggil, xmo pandang langsung.

Menu dinner

Es Teller

Mee Tarik.
Tp ntah mana silapnya x sedap mcm selalu. Frust betul!!! Kena dtg lagi la tu...

Kak long + Adik

Mr. Hubby ler...

Posing dulu seblm makan... huhuhu...


Adik dah ngantuk la tu...

Kak long pun sama??? Kalau mcm tu, jom balik...


2 Lovely princess papa!!!

post signature


10 comments:

honeylanz said...

sedap nye nampak mee tarik ni. biasa dgr teh tarik x pun nescafe tarik aja..

mamazana said...

honeylanz: hahaha..... tu la pasal. mee tarik ni yg specialnya apa tau, meenya diuli kat situ jgk. Bila kite order, die terus uli tepung jdkan mee.. Rasanya pun padat & kenyal.

Dearie t.h.e STRAWBERRY said...

mcm besh je akak..
anak2 akak ni sumillnyeee.. hikkss

mamazana said...

ala dik, anak2 je ke? mamanya x comel ke? muahahahaha.....

atie said...

comel...senyum la sikit. Suka tengok anak dara zana....huhu

☆ lieya latif ☆ said...

terliur lieya, lieya ni lagi prefer mee dari nasi tau....menarik la tgk menu2 tuh....

eh, lieya suke masam2...walaupun masam tetap comel si cute nie he he he

Nurhayati said...

mee tarik??!!! makan tu ditarik2 ke..hihihi

nampak semua sedap.. memang menyelerakan.. nak plak mummy skang puasa harini.. huhuh tergoda.. huhu bertahan...

Arissa kena bawak jumpe ngan Zara.. nanti Zara ajar pakai hair clips.. pastu mesti ikut.. kan kan kan

mamazana said...

atie: dah senyum sampai telinga dah ni... hehehe....

lieya: prefer mee dari nasi ye. patutla lieya slim... mama pun nak mkn mee je la. nak slim jgk... kekeke...

mummy: betul jgk tu sbb seblm jd mee, die tarik2 dulu. sbb tu agaknya dipanggil mee tarik kot??? hahahaha...!!! mummy dah start pose ye. mama x start lg ni. ish..ish.. Anak2 zana mmg mcm tu, x suka rambutnya diusik. Kena kawan dgn Zara ni....

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

lain mcm je nama mee ni...sedap ke???

mamazana said...

bole la kak sbb kat tpt x jumpa lagi. Meenya rasa kenyal2 & padat.