Monday, May 11, 2009

Back from Bandung

Hi babes!!!

Alhamdulillah, mama & famili selamat sampai pukul 8 malam setelah berlibur di Bandung selama 2 hari. hihihi...

Serius, x puas woooo....!!!! Mana cukup 2 hari! Nak g Bandung je dah dekat 4 jam+++. Jalan macet!! So x sempat nak shopping sakan tau. Frust betul! Nasib baik la mama duduk kat Jakarta, so nanti bole la pegi lagi skali kan...

So, inilah die hasil rembatan yg sempat dirembat sepanjang kat Bandung. X byk pun. Nanti mama akan kupaskan apa yg sempat dibeli ye. Sekrg x sempat la, penat macet x hilang lg. Sabar ye.... hehehe...


post signature

8 comments:

Nurhayati said...

wah baru 2 hari dah banyak tu.. kalau seminggu tak tau la camne rupanye..hihi
mama nampak gaya cam kena pegi lagi kan..

Dania's mummy said...

cepat la tunjuk.. x sabar nak tgk ni

honeylanz said...

bestnye shopping..mesti byk pilihan kt sana. nnt reveal

Intanaziela said...

yosh...mengancam tu..tak sabar aku pun nak pi shopping bulan 7 ni..habaq mai sikit yang mana tempat2 best utk dilawati dan utk membeli belah... (aaghh...cam ne nak buat duit makin banyak nih...waduh...)

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

akak tak sempat pegi rumah mode.. frust gilerr... kat donatello best giler kan??? tu nampak beg donatello...byknya beli kasut...

.: Leen-Awie :. said...

weh baru 2 hari dah rembat byk itu.. kalo berhari2 lagi ler... hehheee... cepat arr kupas, nak tgk per borong tuh...

mamazana said...

nurhayati: x sempat membeli byk mummy, wajib kena g lg...hihihi..

daniamummy: frust gak sbb asyik sangkut kat macet je... sabor ye dayah..

honeylanz: mmg byk FO tp sempat g 2,3 je. Frust!!!

intanaziela: mmg byk sgt tpt menghabiskan duit!! muahahaha.... standby je duit tu, sbb mall kat jakarta wat sale giler2 dr middle jun-midle july...

kak aimi: rumah mode best kak.. donatello pun best jgk. kena mai lag ni... hihihi...

leen: ala leen, x byk beli pun. FO utk baju bdk2 pun x sempat singgah...

Dania's mummy said...

"anda telah di tag - sila layari blog saye (NEXT WEEK) untuk mendapatkan award anda".