Wednesday, May 13, 2009

OTW to Bandung

Sori la beb...!!! Mama cdg semalam nak update about travel ke Bandung tu but mama kena demam la pulak. Xde mood langsung nak pgg lappy ni ha....

So today, entry maybe agak panjang & banyak skit.... U all jgn sampai termuntah HIJAU udah la ye.... muahehehehe.... Mama akan publish every 2 hours. Hope u all enjoy ya...

Jom kita mulakan dgn hari pertama ke sana ye. We all bertolak from Jakarta dlm kul 10.00pg. Jalan macet giler!!! Dah la hujan. We all yg silap, sepatutnya kena kuar pukul 7.00 pg lg from Jakarta... So, sesapa yg rasa nak bercuti ke Bandung on weekend, bersbr la byk2 ye. Mama cdgkan, u all dtg la on weekdays.

Bos kata kalau naik train ke Bandung lg best & adventurer tau. Bole lalu kat tepi lereng2 bukit.



Bila la nak sampai ni...???
Tgk la tu.... Macet kan. Ni belum lg separuh jalan tau.

Nasib baik sepanjang perjalanan viewnya cantik. Sejuk je mata memandang.



Padi bukit


Alhamdulillah.... Sampai jua. Tp nak masuk town Bandung macet nak dekat 1 jam.... huhuhuhu....

post signature


3 comments:

Syasmeen said...

bestnya zana...p bandung byk lak tu borong brg....bila blk m'sia?

mamazana said...

Meen: insyaallah, zana akan balik on 22nd Mei ni. Kali ni balik lama skit sbb attend konvo. hihihi...

Syasmeen said...

ooo...nih blk terus m'sia @ p sana blk semula...