Wednesday, May 13, 2009

Galeri Ciumbuleuit

After dah shopping kat Rumah Mode, we all pun g check in kat Galeri Ciumbuleuit Hotel & Apartment. Hotel ni terletak kat Jalan Ciumbuleuit.

Memandangkan we all g 2 famili + pak Sardi, so we decide amik Grand Suite (3 Bedrooms ( 1 King Size + 1 twin beds + 1 single size bed), dining area, living are and kitchen area. Mmg puas hati sangat.

Lepas check in, mandi2 & sembahyg, bos ajak g dinner kat tpt special. Nape special? Sbb tptnya kat atas puncak bukit...


View from outside.
Building ni la yg paling tinggi. So, senang nak recognise.

Lobby hotel

Living area


Dining area + Kitchen Area

2nd room



3rd room

post signature


4 comments:

Nurhayati said...

cantikla... hotel baru ek??!!

neezareef said...

kelazz je npk otel tu

mamazana said...

nurhayati: rasanya la mummy sbb furniture pun mcm baru jek...

neezareef: mmg puas hati sbb bsr. Kalau g ngan 2,3 famili, bole la stay kat sini. die mcm apartment.

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

Zana...lupa nak tanya.. ni berapa rate 1 mlm kat sana??? kalau pegi ramai2 mesti untung kan sewa ni...