Wednesday, May 13, 2009

Rumah Makan Sari Sunda

Masuk je town Bandung, jalan still macet!! Perut dah berkeroncong. Bayangkan, dah pukul 3.00 ptg still x lunch lagi. We all singgah lunch at Rumah Makan Sari Sunda. Mealsnya not bad tp servicenya lambat skit la.


Besar gak Sari Sunda ni. Kat belakang tu siap ada tpt utk bersila. Ada kolam kecik dan ada byk ikan kap. Bdk2 suka la.


Tengah pening nak pilih menu ke???

Seronok diorg tgk ikan kap yg jinak tu.


Arissa xmo duduk diam sbb nak turun main kat kolam.


Antara menu2 yg sempat papa snap. Yg lain x sempat sbb dah LAPOR!!!! hehehehe....




After lunch, Pak Sardi bwk we all g Rumah Mode. Kat sini up to date sket fashion nyer. Heaven for women apparels. Men pun okay. Kat sini mama lepak dlm 1 jam++. So, x sempat nak belek sgt coz toooo crowded!!!! Harga boleh la tahan. Tak mahal mana & tak murah jugak. Then, abis kat sini terus g check in hotel.
post signature

4 comments:

Nurhayati said...

cantik yer restoran ni.. nampak bersih je...

mamazana said...

bkn restoran je, kalau mummy nak tahu kebanyakkan toilet restoran yg mama pernah singgah makan pun bersih2 jgk tau.

Syasmeen said...

sape lg yg p nmpk mcm ramai je...

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

sedih la akak tak sempat pegi rumah mode ni.. huhu... zana..kalau mkn kat Resto Karamba pun best.... ni kat area hotel kitorang... puas hati sgt2....