Wednesday, May 27, 2009

Girls outing

Tghari td, mama g kuar ngan kak long. Ala g cari kasut kat SACC je. X byk choice kat sini tp mama sempatla membeli beberapa pasang kasut!!!

Inilah rupanya kalau shopping dgn anak. Kalau shopping dgn Mr. Hubby, sure kena sound nyer... muahahahaha... sori la dear... Tp x tahu nak ckp sesuai ke tidak la dgn baju mama tu. Mmg dah x byk choice. Belasah je la....


Vincci ada sale, so mama rembat 3 pasang terus!!!


Ni la baju konvonya. Yg mama amik ni die nyer sulam. Nak amik penuh, bateri kamera dah kong la plak... So, mama rasa yg Primavera tu match skit kot sbb bj mama warna dark purple but ada sulam warna pink.

post signature


3 comments:

honeylanz said...

setuju gak dgn primavera. tp bila dah tgk bj mcm ok lah dgn kasut bonia tu..

Nurhayati said...

betul2 kata has tu.. bila tgk kain baju tu.. bole matching ngan 3 kaler.. purple, pink and orange.. janji kaler yg ada dlm kain dah kira masuk.. tapi i prefer kasut matching ngan handbag.. means handbag itam..kasut pun itam.. kalau kasut pink harus la bag pink jua.. hihhiihi

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

zana..kasut yg last tu sama dgn akak..tapi akak beli brand esarli..