Tuesday, May 26, 2009

1 day to go...

1 day to go..... My convocation day ler... hihihi....

Mesti u all pun pernah merasa kan perasaan bila nak convo ni. Nak baju baru, tudung baru, kasut baru, boleh dikatakan serba baru la...

Baju konvo mama dah tempah seblm g Jakarta lagi. Baru2 ni mama try fitting, alamak, besar la pulak!!! Aik??? takkan mama dah kurus kot???? hahahaha..... Semalam g anta alter, tailor kata mama dah kecut skit... so, byk gak yg nak kena alter. Hari rabu br siap. Dah siap nanti mama snap ye...

Kasut je lupa nak beli. Tp mama ada kasut yg still x pakai lagi. Beli last year, but lupa nak pakai. Leh ke guna alasan tu??? Hihihihi.... U alls rasa sesuai ke pakai kasut ni masa convo nanti ek??? Sesuai ke dgn baju mama nanti??? Baju mama tu dah la warna purple gelap, pakai lak kasut ni? Masuk ke????


post signature

9 comments:

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

baju kaler ungu gelap?? hmmm...cam kureng sesuai...akak ni jenis yg perticular sikit zana... kalau blh semua nak matching.. tapi kalau rasa tak nak membazir, pakai je yg ni... bukan lama pun, kejap je kan...

honeylanz said...

hmm.. has rs mcm x leh masuk la. better cari kasut lain. black is better. sayang tau dlm pic hr special slack sbb kasut je..itu apa yg has rasa la...

btw.. kasut tu cantik!!

Nurhayati said...

mama dearie.. beli baru yer.. seyes kata mmg tak sesuai kalau pakai ngan baju purple mu itu.. =)

liana said...

zana.. kasut tu ada brown tang muncung nampak cam tak sesuai.. even u labuhkan kain pon still bleh nampak..sempat lagi tu nak gi shopping.. ur big dayy woo kena proper maaa...actually TAHNIAH sis hehehe

Yan said...

uishh baju kaler purple??? tak masuk tak masuk...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kalo aku belasah jer..hikss..lagipun kalo atas pentas tang kasut nampak hitam gak kan..hihihi
selamat berkonvo!sidang kul bape?

mamazana said...

kak aimi: zana pun jenis mcm tu gak. sgt cerewet. kalau bole sume nak matching. mmg x sesuaikan....

honeylanz: betul tu has, kena cari kasut lain ni. hehehehe....

nurhayati: mama beli kasut ni last year. x ingat langsung nak pakai. x sesuai kan ngan baju dark purple ku itew!!! huhuhu....

liana: betul tu, kalau bole kena cari kasut open skit baru la sesuai.. hahahah...

yan: mmg x matching langsung! hihihi....

ellismie: belasah je ye... muahahaha.... sidang pagi la beb! selamat berkursus BTN!! pasni mama nyer turn plak.

.: Leen-Awie :. said...

woo.. congatss.. mesti tak sabo nak naik pentas ek.. syok woo, teringat time konvo.. melaram tak hengat.. tapi kalo konvo kiter aritu kene pakai kasut bertutup... hehhehe... kaler itam lagik..

mamazana said...

leen: oh ye ke... pasni cik abg awak pulak... hehehehe....