Monday, May 4, 2009

Menu for today

Ntah kenapa hari ni mama ter'rajin' sudah!!! huhuhu... Walaupun byk jgk gangguan drp sikecik Arissa tu, akhirnya mama dapat selesaikan masak utk lunch hari ni. Masak simple2 je. Apa yg ada dlm freezer tu, mama belasah je. hehehee....

Menu for today. Meaning, lunch to dinner. hihihihi.....

Sawi masak tumis je.

Ayam masak merah

Sup ayam.
Sup mmg menu utama sbb 2 princess tu suka mkn sup.

Memandangkan ikan kembong kat dlm freezer tu tinggal seekor je, so mama wat goreng kunyit aje le.

Buah belimbing untuk pencuci mulut.

post signature


7 comments:

Nurhayati said...

menyelerakan betul la... camne nak diet ni, asik tgk gambo makan je huargghhhh

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

wah..bestnya menu..yg simple2 la yg buat kita mkn berpinggan2... betul tak??

mamazana said...

mummy: makan utk hidup mummy. hehehe....

kak aimi: betul tu kak, nak2 pulak makan dgn nasi panas2. terangkat!! hihihi...

honeylanz said...

byk nye lauk! sup ayam tu fav tuh

mamazana said...

honeylanz: has, tu la namanya terrajin sudah. hehehe... sup tu utk bdk2. mama wat simple2 je.

Ayumieza said...

bestnya menu simple2 ye???banyaknya hehehhe klau nurul menu wajib adalah ikan kering hehehehehe rasa puas je dapat ratah ikan kering tu...

mamazana said...

ayumieza: ikan kering pun sodap gak dik.. hihihi...