Wednesday, May 6, 2009

Keletah my princess

Masa mama tgh godek2 lappy papa ni, mama terjumpa gbr Arissa masa dia baby last year.

Arissa Damia looks so different compare now kan. Dulu die nampak chubby skit. Geram mama tgk. Tp nape adik sekrg x mcm ni ye? Sbbnya Arissa dah makin lasak. Xmo duduk diam. hihihi... Kalau u all nak tahu nama Damia tu kak long dia yg bg.

This pics was taken time we all g holiday at Cherating last year.

This time Batrisyia so excited when she become Kak Long tau. Asyik nak dukung adik je. Lepas adik lahir, Tisya automatik panggil dirinya Kak Long.


Tuan punya blog pun nak interframe gak... huhuhu...

post signature


4 comments:

honeylanz said...

ac ms mula2 dpt adik..dia mcm rs tergugat..dia ckp adik ni mcm semut aja..nk cubit!! dia x nak di panggil abg long.."panggil je la abg ac"

Nurhayati said...

Arissa sangat bolat masa kici.. pipi labuh jer.. geram tgk..=)

Kak Long pun sangat sayangkan adiknye.. pandai lak tu nak dukung.. bagus tul Kak Long ni..

atie said...

Sekarang ni pun kaktie tengok comel dan chubby what, tambah2 kakak tu geram....hihi

mamazana said...

honeylanz: pandainya abg ac ye. Tisya ni masa adiknya kecik xde la jeles, tp dah besar ni br tunjuk jeles kat adik. Pening mama dibuatnya.

mummy: masa kecik je, bila dah bsr x mulat pipinya. kak long mmg suka dukung adik. sekrg pun dukung adik naik atas katil la, naik kerusi, sofa. kita pulak yg risau takut jatuh. huhuhu...

atie: kak tie, si kak long tu mmg dr kecik chubby mcm tu. kwn2 sebaya die sume kecik2. die sorang je yg terlebih zatnya. hihihi...