Thursday, May 14, 2009

Shopping at Bandung

Hasil sopink...!!!
Entry yg ditunggu2kan.... muahahahaha!!!!!
Seriously, mama x shopping sgt pun sbb byk FO yg x sempat mama singgah. Even Pasar Baru yg glamer tu pun mama x jejak langsung pun!!! Sepanjang kat sini sempat masuk 2, 3 FO je. Wajib la ke Bandung lagi. huhuhu.....

T-Shirt2 yg mama borong kat Tangkuban Perahu. Nak dekat 2 dozen!!! hahaha... Tu sume utk sedara mara & pakaian sendiri.

Red T-Shirt for Mamazana Famili

Mama punya. Ntah apa ke namanya... Saja beli, leh pakai bila sejuk nanti. Lgpun leh wat cover bila BF Arissa. hihihi....

Saja beli kaler sama tp umah lain2. muahahahahaha....


Ni pulak hasil di Rumah Mode & Zenith. Kat Rumah Mode ni best & up to date sket fashion nyer. Heaven for women apparels. Men pun okay. Kat sini mama lepak dlm 1++ jam gak. Too crowded!!! X leh lama2 sb bdk2 cepat boring. Harga boleh tahan. Tak mahal mana & tak murah jugak.

Mama x beli byk pun bj Arissa. Ingatkan nak singgah FO lain. So mama pun amik skit2 je le. Rupa2nya.... Kalau mama tahu mama grab byk2. Frust betul!! Mama belikan Arissa 3 jeans & jaket je.

Batrisyia pun sama jgk... Susah nak cari size. Dia ni pun kalau masuk FO, asyik nak beli toys je. Mana nak beli baju2 ni. Baju kak long mama beli kat mall je la ye... huhuhu...

Papa sempat amik 2 helai T-Shirt Hermes, Hugo & Burberry

Mama pulak grab blouse Esprit, Zara, Armani & Minimal

post signature


13 comments:

Intanaziela said...

beb..aku memang menantikan entry hang trip to bandung...nak buat rujukan sebelum pi sana nanti...best ek? tak sabar aku nak pi jalan2 cari makan....... :P

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

alahai..bestnya kat rumah mode...jeles tul laaa...akak langsung tak jejak..harus la ke sana lagi.. thn dpn la kot.. hehehehe.....

zana..akak pun beli gak baju yg awak gantung tu..apa nama dia ntah...murah je kan.. dlm 25K gitu... tak sampai RM10 pun...

mamazana said...

intanaziela: kat sini byk FO. Aku just sempat singgah 2,3 je. Frust beb!!!

kak aimi: rumah mode tu byk women & men apparels. mmg best but too crowded kak... xpe, next time g la gi ye.... ahaks..

baju tu saja je zana beli sbb murah kak.... hihihi

That All About Me!!! said...

waaaaah byk nye memborong baju...jelznye....

mamazana said...

mar: skit je tuh...

ikiqzana said...

bestnyer.... g shopping kat bandung. ni pon zana ura2 nk g sana. ramai kata g sana best klu nk bershopping. byk brg yg murah2.

Nurhayati said...

wah wah Mama.. sedondon kaler tshirt tukan.. nanti amik pic bila semua pakai sama ek.. mesti cantik dan sweet jer.. ;)

soping sakan nampak... kata sikit je :p

Dania's mummy said...

ayoyoyo... the left one esprit (black & white) tu sama la.... sebiji sebijon.. leh boria2 nanti...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

banyaknya shopping...best giler..

mamazana said...

ikiqzana: mmg best!!! kalau kena FO nyer. Bila zana nak mai sini?? hihihi....

nurhayati: ok, mummy punye pasal, mama akan amik gbr pakai bila sedondon nanti ye... hahahaha....

Dania's mummy: mmg sebiji sebijion!!! masa akak pilih tu, dah terbyg baju biru yg ko pakai dayah wei... yg tinggal kaler purple black & black white je. crowded sgt masa tu...

ellisme: byk ke?? tu br 2,3 FO eliss. Kalau g masuk 10 FO, x tahu la agaknya. muahahahaha.......

neezareef said...

byk nye sopink baju..
bak selai..eheheh

.: Leen-Awie :. said...

jeles arr tgk semer pakat g soping bandung nih... wajib masuk schedule cuti2 nih... takper, aku kolek korangnyer tempat soping tuh.. sampai masa aku serbu... hehheheee..

mamazana said...

neezareef: bole... hehehehe...

Leen-Awie: wajib masuk schedule tu leen... nanti zana recommend mana nak g...