Thursday, May 14, 2009

Raja Sunda

After check out, Pak Sardi pun bwk we all g putar2 kat Cihampelas Walk sambil nak g Kartika Sari beli pisang bolen & nak cari tpt lunch skali. Kat sini kita boleh lihat byk patung-patung superhero mcm Batman, Superman, Spiderman yang besar macam giant kat kiri kanan jalan tau. We all x turun pun dari mobil. Tempat ni lebih kurang mcm petaling street gitu. Panas and sesak. Sesapa yg berminat nak cari T-Shirt Looney Cartoon, Hard Rock Cafe, bole la dtg sini.

Putar punya putar + dgn macet, we all pun singgah lunch di Raja Sunda. Raja Sunda pun besar jgk. But mealsnya x best mcm Sari Sunda tp servicenya.. superb!!!! After lunch, we all pun terus balik Jakarta. Bertolak dari Bandung lebih kurang pukul 4.00 ptg.

This time we all pilih nak bersila je.



Menu yg sempat papa snap. Yg lain mcm biasa la... Dah LAPAR....


Gurame Terbang




post signature

2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

gurame terbang tu nampak unik...best tak??ikan kering ker aper tu?:D

mamazana said...

elissmie: ikan gurame kalau nak tahu sebenarnya ikan kaloi, bawang putih bawang merah. hihihi...

diorg kat sini panggil gurame. rasanya sedap. x hanyir pun.