Tuesday, May 26, 2009

We're Back!!!

Uishhh... Lama rasanya mama x up-date blog!!!! Bukannya apa, sejak 2 menjak ni busy yg teramat sgt!!!

Actually mama sekrg ni dah ada kat Shah Alam. Sampai last Friday. This time balik lama skit sbb nak attend my Convocation on this Thursday. So, bila dapat balik lama ni, mama pun amik la kesempatan g bank la, g tabung haji la...

Pastu last Sunday, ada wat kenduri Cukur Jambul & Aqeqah baby Adam, new cousin 2 princes tu. Bertambah la sibuknya. Mama will update the entry about that later ok.

Sori la babes!!! U all nyer blog pun mama x sempat nak singgah. Byk story morry yg dah terlepas. Mama try singgah ye dear....

post signature

6 comments:

honeylanz said...

ur convocation?? congrats!!
ok take ur time..nnt free leh bloghopping lg

mamazana said...

thanks has...
tp zana dah sempat singgah blog has baca citer pasal rumah tu. hangin je kan... mentang2 mak arab tu org kaya!!!

ninie said...

Tahniah ye for the convocation... and nice to knowing you... suka sangat2... :)

zZana said...

hye mamazana..
im new follower ur blog.
niway nama kite sama laa :)

*geram dengan pipi ur batrisya*

mamazana said...

yhanks ninie, kite keep n touch ok....

mamazana said...

thanks ye zZana.

hehehe... kalau zZana nak tahu, everytime bwk kak long g jejln, x sah kalau org tak cubit pipi die tau... geram sgt!!! hahahaha...