Tuesday, May 26, 2009

Preparation

Memandangkan adik beradik mama yg perempuan ni 3 org je, so we all gotong royong wat gift utk tetamu yg dtg nanti. Termasuk la 2 org assistant from Jakarta skali. hihihi....

Bunga telur utk tetamu

Ni la assintant from Jakarta tu...

Yg ni assistant sorang lagi...

Sila abaikan kaki dan semak samun yg menyakitkan mata tu ye kawan2.

Yg ni gift utk makcik2 marhaban...

post signature

8 comments:

Dania's mummy said...

BILA NI KENDURI NYA?

mamazana said...

hari ahad, tp ayah Adam xde, kena g kursus BTN. Kalau tak mesti die jemput dayah.

honeylanz said...

meriahnye..rajin lak 2 assistant tu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hihihi..assistant jauh tu, kena bayar mahal ker? :D
aku pun kena BTN :D

mamazana said...

has, mmg rajin, rajin nyepah!..hehehehe....

mamazana said...

eliss, ko kena kat mane? ayah die kena kat kedah nun... last minit br dpt surat... nak wat camno?? zana x g lagi... asyik postponed je...

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

bestnya ada assistant..blh diharap ni.. zana, buat semua ni kat jakarta ke msia??? jenuh tu kalau nak angkut dari jakarta.. hehe..

mamazana said...

wat kat m'sia kak... kalau buat kat Jakarta, jenuh nak angkutnya kak...

akak pernah naik angkut2 tu ye masa kat bandung? Zana x berani lgi sbb bwk bdk2. tp diorg expert kan...