Wednesday, June 3, 2009

Awards

Actually ada some of awards ni dah lama dok terperap dlm mama nyer posting cuma x publish je. Sampaikan dah x ingat sapa yg dok bagi... Mtk ampun byk2 kat sesapa yg bagi award ni...

Hutang tag pun masing ada yg mama x sempat siapkan. Mama tgh bergigih nak settlekan tag2 tu....

*
*
*
*
*
*
*

Ok, mama got this award from Ninie dr Bandar Penggaram. Award coz jd follower. Thanks ye Ninie... Keep in touch !!!



Ok, ni pulak mama got from Kak RinnaManja yg br sambut 14th Anniversary.... hihihi. Thanks ye kak Rinna.

Yg lagi 3 awards ni mama x ingat sapa yg bagi. Tp sesapa yg sudi, sila la amik award ni ye...




post signature

2 comments:

Nurhayati said...

wah menggantung award harini.. byk tul dapat yer..best2..
mummy pun tak sempat nak gantung lagi.. tak jumpe hammer nak ketuk..hihi

mamazana said...

muahahaha.... celebrate katne semlm?? bestnya dpt munga!!!