Monday, June 8, 2009

Ritz Carlton Pacific Place Hotel

Last Friday kan mama nyer anniversary. Nak tahu tak kat mana mama celebrate our anniversary? Mama & famili g check-in kat hotel Ritz Carlton Pacific Place selama 3 hari 2 malam..!!! Xde keje kan....hahahaha.... Jarak our apartment dgn hotel ni kalau tak macet dlm 10 minit je. Saja nak merasa duduk kat hotel mewah ni. Ala, skali skala apa salahnya... ye tak.... hihihihi...

Lobby hotel

Nape we all pilih Ritz Carlton hotel?? Coz diorg kata hotel ni the luxury hotel in Jakarta. Mmg mewah gilersss hotel ni. Our princess punya la happy, lari sana, lari sini.... ishhh... jakun kejap.... muhahahaha.....

Seronok betul 2 princess ni. Last day tu, kak long x nak balik. Dia nak stay kat situ lg. Kak long, tokey balak pun bangkrap.... huhuhuhu....


Living Area
Sangat besar & luas......

Kalau u all nak tahu, semua bilik diorg provide LCD TV ni...

Dining Area

View from balcony

Master bedroom

Sangat puas hati!!!!

Guest bedroom or 2nd bedroom



Kitchen Area

Kat kitchen ni, they provide washing machine, fridge, dapur & etc..

Bathroom
Sangat mewahssssss!!!!!

Budak berdua sempat la berendam dlm bath tab ni. Tu pun sbb papanya yg rajin melayan.

Malam tu we all g dinner, but mama x sempat nak amik gbr langsung. Leka dok layan kerenah anak2. Anyway, trillion thanks to PAPA sbb bwk we all stay kat sini. Luv u!!!

post signature

13 comments:

ninie said...

wah untungnya badan.... serba serbi mewah ya kat otel tu....bila balik mesia ya buk??? jgn lupa ole-ole nya...hehehehhe..saje jek gurau...

hajarus said...

bestnyer... sekali sekala ape salahnyer kan mamazana

hajarus said...

anyway cantik hotel ni...

Dania's mummy said...

akak.. nasib baik da 'sangkut' awal2 klu x, sure 'sangkut' kat sini punya... hahahahahahah

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai..sonoknyaa....

honeylanz said...

cantik n mewah nye hotel ni!!..lena sungguh tido mlm ;)

ikiqzana said...

bestnyer.. dpt check in kt hotel mewah.. tido lena.
xpe pon anniversary, setahun sekali. untung badan. hehehehe...

haruan tasek said...

indah pemandangannya

neezareef said...

superb la otel dia

mamazana said...

ninie: sgtla mewahnya buk... sbnrnya bole dikatakan mama ni every mth balik sbb nak reset visa. ole2nya?? bisa buk... hihihi...

hajarus: skali skala bole la hajar. x leh wat selalu, nanti papa kata bankrap gue... hahaha...

dayah: betul tu dayah... kalau tidak made in ritz carlton la namanya.... muahahahaha....

elissmie: sonot.. sonot.. hihihi...

mamazana said...

honeylanz: mmg lena... mana taknya sume bilik fully aircond... x kuar ke mana pun... lepak kat bilik je...

ikiqzana: ala kak... kali ni je.. pasni xde dah... hahahaha...

haruan tasek: bkn je cantik, luas permandangan. hihihi...

Syasmeen said...

wah untungnya badan bertuah zana....serba serbi mewah ya kat hotel tu....

mamazana said...

ala meen, skala skala bole la... bdk2 yg sukanya. zana tumpang sekaki je. hehehehe...