Monday, June 22, 2009

Weekend Morning

Tgk la gbr 2 princess ni. Belum mandi lagi, dah main kat kotak2 ni. Ini la port yg selalu diorg main. Kesian kan anak2 mama!!!

This pics was taken weekend hari tu. Alhamdulillah, 2 princess dah baik demam. Cuma Batrisyia still batuk2.










Tapi my princess nampak happy kan!!!!

post signature

14 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alaa kiutnya duk dalam kotak..nak cubit2 pp tu sket :)

ninie said...

amboiii seronoknye duk kat dalam kotak... terasa mcm nak ikut main sekali..hehehe...

hajarus said...

eee.... tomeynyer anak mamazana ni... geram tengok.. cubit pipi sket yer...

Nurhayati said...

comel giler Arissa dok dlm kotak tu.. eeiiii cubit kang.. ;)

sujaihah said...

main dalam kotak yer...awak nka pindah kemana ni..banyak nyer kortak

neezareef said...

eh eh msk kotak ke tu..heheheh....sabo je lah

pstt..nk tumpang iklan
vote for afiq kay!

http://bigboy-uzma.blogspot.com/2009/06/undi-disini-sticky-mode.html
A0018

TQ

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

alahai..comelnya dok dlm kotak tu...

.: Leen-Awie :. said...

cutenya dua badek ni main sama2...

liana said...

budak2 ni mana tempat pun dah seronok bg diorg utk bermain.. cuma kekdg kita je tgk mcm tak selesa.. tp bg mereka tu dah cukup bestt!!

Eazyshop2u said...

suka tgk adik-beradik boleh main baik2. My kids asyik nak bercakar jer :P.

Hi. Come and visit us at http://eazyshop2u.blogspot.com for a good quality, branded and affordable children clothing. OshKosh, Mothercare, Carter's, Oilily, NEXT, Tommy Jeans, Pumpkin Patch, Polo all available in the store. Grab yours while stock last!! TQ

mamazana said...

ellismie: kiut ke?? Arissa ni x mandi lg auntie ellis... hihihi...

ninie: meh la auntie... jgn malu2 tau.. hahaha..

hajarus: adoi... sakitnya pipi saya....

mamazana said...

nurhayati: kalau zara duduk dlm kotak ni, lagi comel mummy!!

suhaijah: sekrg ni mama dok kat jakarta. so, rumah mama ni mmg byk kotak. maklumlah, mama menyewa apartment so kena la simpan kotak. manala tahu, satu hari nanti nak move ke umah lain pulak.. hehehe...

neezareef: vote already..
vote for Afiq!!!

mamazana said...

kak aimi: hi kak??? lama x dgr citer? sibuk wat kek ye???

leen-awie: belum tgk kalau diorg bertarik rambut lagi leen... hahahaha...

liana: betul tu mama. kita punya la risau tgk die panjat kotak2 tu. tp diorg punyala happy... huhuhu...

mamazana said...

Eazyshop2u: sometimes diorg ni bercakaran jgk... main tarik2 rambut lagi...huhuhu...

ok, will drop by your blog later... Thanks for visit ya..