Friday, June 26, 2009

Malam ni balik SA!!!

Sori babes... Udah 4 hari mama x bkk lappy apa ntah lg update entry. Lagipun xde citer best yg bole dishare bersama... kekeke... Semlm pun sempat singgah beberapa blog kengkawan je.

Sejak dah baik demam ni, mama dpt tebiat baru pulak. Asyik rasa ngantuk & nak tido je. Pantang budak2 tido, mama pun menumpang sama. huhuhu... Adakah disebabkan pregnant? Mungkin jgk sbb kita kan share oksigen dgn baby.



But this time pregnant mmg lain skit dgn previous experience. Before this, mama x demam, x morning sickness and paling penting makan berselera aje!!! hahaha..... This time, kena dmm, pastu muntah2, makan x berselera dan nak tidoooo je.... Nasib baik la mama ni tgh unpaid leave. So bole la layan kerenah2 ni. Kalau mama ni keje, buat org nyampah lg ada ler... hahaha....


Insyaallah, malam ni mama & famili akan balik Shah Alam via KLM Airlines!!! Yehaaa.... Seronotnya!!!! Tomorrow morning ada appointment with my gynea at SJMC. Harap2 selamat sumenya... Amin.


post signature

8 comments:

ninie said...

semoga selamat sumenya.....

mamazana said...

insyaallah... thanks ninie.

neezareef said...

good luck mama...sonot nye nk g check up..

dulu tetiap kali nk g check up sonot sbb dpt tgk baby...

mamazana said...

tp kan neeza, zana paling takut kalau bila time kena amik darah tu.. urat darah halus sgt... sampai bengkak2 dibuatnya. seriau babe!!!

ikiqzana said...

slamat kembali dn moga siht sentiasa hendaknyer...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

agaknya nak dapat baby laki kot..Insya Allah..i dream of boy gak pasni :D

semoga semua selamat2 yer!!

mamazana said...

thanks kak zana. balik 3D2N je kak...

mamazana said...

harap2 masin la mulut mu itew eliss wei.... mama kepingin boy...