Thursday, July 2, 2009

Jalan2 KL

Lepas dah amik cupcakes, terus balik rumah. Dalam pukul 4.oo ptg, we all g KL pulak. Mama teringin sgt nak makan nasi lemak kat pasar Jalan TAR.

Sampai KL g parking kat SOGO. Kebetulan SOGO ada SALE!! Mama mmg pantang bila dgr ada sale ni. hahahaha.... So, sempat la mama merembat handbag & purse kat situ. Mama mmg nak tukar handbag Aigner yg selalu mama pakai seblm ni. Kali ni nak cari yg besor skit. Bole letak macam2. Purse pun dah lusuh sgt. Bole la tukar skali. hihihi.....

Handbag Pierre Balmain ni papa & Batrisyia yg pilih. Mmg besar & byk compartment. Mama ikut je. Malas nak argue kat situ sbb perut dah lapar nak makan nasi lemak ni. huhuhu....

Actually 1st time bwk bdk2 berdua ni jalan2 kat pasar Jln TAR ni. Alhamdulillah, tercapai jua hasrat nak mkn nasi lemak. Tp mama x sempat snap gbrnye sbb ramai pulak org kat situ. Malu la pulak. hahahaha....

Lepas makan, g cari gadjet yg papa idam2kan. Akhirnya terlaksana jua impian papa nak beli camera Nikon D90 tu. Lepas ni bole la mama, Batrisyia & Arissa jd modelnya ye papa..... hihihi....


Tercapai jua camera idaman papa....

post signature

10 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

h/bag & purse baru arr
cun ler.....pandai gark hubby milih yerk...

amboi......gadget baru
sure makin cun gambar2 anak2 dara tu nanti...tumpang gambar boleh?

mrsharis said...

bila la saya nk ada camera canggih cengini ?? :)

mamazana said...

hi zana... my hubby ni cerewet skit. hehehehe...

nak amik gbr mcm Batrice. Cantik sgt kan...

mamazana said...

mrharis, camera tu mmg dah lama Mr. hubby dok idamkan... akhirnya dpt jua.. hihihih.

Dania's mummy said...

wah... lps ni gambar sure cun punya

mamazana said...

hehehe... sekrg ni abg wan hari2 tgh dok gian snap gbr je... even gbr akak tgh masak pun nak snap jgk!!! hahahaha....

azha4ever said...

syok a'a.. welcome to DSLR zon... selamat menambah koleksi kamera...

mamazana said...

wakakakakaka.... husband aku dah lama dok ngidam!!

liana said...

uit ku dah lama tak beli handbag.. asik bwk bagpack jer pegi memana haha.. boleh isi segala khazanah si aqil dlm tu..

pssttt hubbyku pon dah lama ngidam iteww camera.. tapi tah mcm mana benda lain yg dia beli hihihi
tunggu budget lain yg tah biler dpt huhu

mamazana said...

mama mmg nak cari handbeg yg besor skit. senang nak letak segala khazanah bebdk tu.

mamaliana, bila ada rezeki lebih nanti, bole la ayah si Aqil beli camera tu... hehehe...