Wednesday, July 1, 2009

Congratulations Papa!!!

Lepas check up, mama ajak papa singgah Hotel UiTM sat. Bknnya nak g lunch, tp nak g amik cuppies yg mama order kat Irwan. Cuppies ni khas utk suprise kan papa tau. Masa dalam keta papa terus tgk cuppies tu. Tetiba papa tersengih2 & cakap "Thank you mama... Luv U..." hehehehe....

Ha... Inilah dia cuppiesnya... Comels tak??? Very colourful kan. Mama bgtau kat Irwan, wat la design apa2 pun but theme tu more too famili theme la. My husband ni pulak peminat Chelsea. Tu pasal la tetiba ada bendera Chelsea. Tp yg kelakarnya Batrisyia pulak yg rembat dulu cuppies yg ada bendera Chelsea tu. Sabo je la...

Actually mama order cuppies ni special for papa nyer promotion. Alhamdulillah, rezeki anak2 tu namanya sayang. Congratulation ye. Work hard lg tau.

Batrisyia yg makan sorang2. Masa ni Arissa tgh tido.

yummm...yummm.....

Chelsea... Chelsea...

Thanks ye Irwan... Sgt sdp!!! Bole la order lagi. hihihi...

post signature


2 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

alhamdulillah
papa naik pangkat erk...betul tu, rezeki anak2 kan...

sedappp nyer cuppies tu

mamazana said...

alhamdulillah.... mama & anak2 tumpang senang je. hihihihi....