Saturday, August 15, 2009

Arissa

Asyik entry pasal masak je kan, so today nak tunjuk gbr my little princess Arissa yg comot ni during at home.

Suka sgt main handbag mama tau!!








post signature

10 comments:

vee said...

cutenya arissa..suka main handbag mama ye..mintakla mama belikan 1 utk arissa..

Fara_Adura said...

Arissa Damia yer.. anak Fara, Aresya Sofea.. hehe

Comeinye arissa kenen2 handbag mamanye.. comei aje.. hehe..

Mesti da bole harap anak dara cumil neh kan..

Nurhayati said...

besar dah Arissa ye.. makin comel tau..

wah melaram ngan handbag mama dah.. harusla raya tahun ni dapat handbag satu tuk anak dara tu kan.. hihihihi..

iedaLUVsham said...

amboi2 anak dara sorang nih, comeinyer ngan handbag nyer! ;)

Zanna_MamaBatrice said...

mana tumpahnyer kuah kalau bukan ke nasi kan...tu ngikut mama dia ler tu..
makin comel arissa

amboi mama
plastik pun belum buka lagi h/bag tu
sure h/bag baru yerk..
arissa tukang rasmikan

mamazana said...

mmg suka sgt. kdg2 tu beg sembahyg mama pun jadi... huhuhu...

mamazana said...

Aresya Sofea... comel betul anak fara tau. mcm mama die...

mamazana said...

Dah besar dah mummy. Kurus tinggi je. hihihi...

Alamak, kena cari beg utk raya ke ni? Nasib baik x pandai mtk lagi. selamat mama.... hehehehe...

mamazana said...

ieda, bila amanda dah besar nanti, mesti die ikut perangai kakak Arissa die ni.

mamazana said...

hahahaha.... macam tu la kalau ada anak dara zana. tu belum bab melaram lgi. habis make up mama dikerjakan.

Beatrice pun mcm tu gak kan zana???