Friday, August 14, 2009

Kuah Rojak Kacang Mak Bee


Alahai... Mama teringin nak kuah rojak ni. Mcm mana ek??? Next week mama nak balik Shah Alam. Kat Shah Alam ada jual tak?

post signature

11 comments:

ibuaries said...

ada...sekarang dah senang nak dapat. dulu nak kena g utara baru dapat.

sedap makan dengan mangga @ nenas muda ...terliur la plak

zana, jgn lupa pakai mask k. skrg ni ramai yg dah kena H1N1. take good care of yourself & baby k.

aja said...

kat pasar borong klang ada.. siap saiz nata de coco yg besarnya pun ada... pilih jer nak yg mana...

genny da bomb said...

kalo rajin gi la pasar borong selangor...banyakkkkk je kat sana...ada satu gerai org utara kat situ jual sayur2 n barang2 dari utara..hehehehe..neway salam kenal..thanks jadi follower blog saya

Zanna_MamaBatrice said...

yang nie mmg x boleh nak tahan
meleleh air liur kalau x dpt kan..

cicah ngan jambu batu pun sedap nie

hajarus said...

memang sedap kuah rojak mak bee ni... klu makan mangga mesti nak lawankan ngan kuah rojak ni...

mamazana said...

siti, kat shah alam dah ada ke? kat mana ada jual ek? pasar seksyen 19 tu ada jual tak?

mamazana said...

anyway thanks ye siti... take care u too. H1N1 kat sana bole tahan jgk kan.

mamazana said...

aja, kat pasar klang ada jual ye? kalau sempat kena g cari ni... hehehe...

mamazana said...

genny da bomb, kat pasar selangor pun ada jual jgk ye. anyway thanks for the info ye. salam kenal jgk... hehehehe...

mamazana said...

pasai tu la zana wei... mkn dgn jambu pon sedap apatah lagi dgn dapat mangga muda. ishhh.... terliur la pulak. huhuhu...

mamazana said...

best kan hajar kan..kan...kan... mmmmmm......