Thursday, August 27, 2009

BIG Thanks!!!

Mama ingatkan parcel utk mama je. Batrisyia & Arissa pun dpt parcel jgk. Parcel Strawberry ni Mummy Zara yg bagi. Mama pun dapat jgk. Mama dpt FM. Thanks so much mummy!!!

Mama x sempat nak amik gbr isi kat dlm tu sbb diorg dah bukak dulu. Masa mama g shopping dgn papa kat Tesco, masa tu la dorg dah start wat colouring.


post signature

4 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai dapat hadiah :) syok....lmbtnya bulan 9, bday kiter..hubby nak kasi aper erkk :P

Nurhayati said...

mesti bedua tu tak sabar nak kaler2 ek.. nampak SS ni teringat kat dorang tau.. nanti kalau jumpe lagi, leh belikan lagi yerk. ;)

mamazana said...

request eliss, jgn x request... hahahaha.

mamazana said...

kak long tu kalau bab buku2 ke, kaler ke, mmg jenis x sabar nak guna. terima kasih byk2 tau mummy.. buat susah je.