Thursday, August 27, 2009

Jubah Shopping Online

Balik Shah Alam hari tu, mama nyer parcel dah sampai. Dapat sekali tiga terus... Parcel bukan sebarang parcel tau. Actually, 1 week before going back to Shah Alam, mama ada shopping online skit. Sikit2 pun adalah la beli jubah 4 helai. muahahahaha...

Tu dia... My order udah sampei...

Masa bkk sampul tu my hubby terkejut gak. "... Banyaknya shoping. Bila masa mama wat shopping online ni?..." hehehehe... Masa syg g keje le... Ala.. sekali sekala je yang...

Mama beli 4 helai jubah. Konon merangkap baju raya sekali la. Tahun ni mama x tempah baju raya pun. Just tempah n beli baju anak2 je. Almaklumla, tahun ni mama dah jd mak buyung. Harap2 muat la jubah ni masa Hari Raya nanti.

So, inilah jubah yg mama shopping. 3 helai ni mama beli kat sini. Jubah kain jenis lycra. Kainnya mcm strechable skit. Selesa bila pakai.



Jubah kain jenis chiffon ni pulak mama beli kat sini. Rassa2nya mcm x sempat nak pakai masa raya nanti sebab sekrg ni pun just ngam2 je. Xpe, x leh pakai masa raya kita pakai lepas bersalin nanti. Tak gitu???


post signature

8 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

semua cantek2..tapi kiter x suka beli baju online, x leh nak pegang2 dan try2 :P

iedaLUVsham said...

comei2nyer baju dia! ;) bagus shopping on9 ni, tambah2 H1N1 ni, takut nak kuar..

izan ishak said...

mamazana...sume cantek2 belaka...
betul kata ieda...bagus sopping on9 sbb H1N1 ni... xgitu?

Nurhayati said...

semua lawa!!! suka la.. kaler2 pun menarik tertarik..

mamazana said...

ellis, hati dah berkenan, nak wat camne. hihihi...

mamazana said...

betul tu ieda, sbb tu la kak zana shopping online je. takut nak keluar.

mamazana said...

cantik2 ke izan? kak zana beli kain jenis lycra sbb sesuai utk mama yg preggy mcm kak zana ni... hehehehe..

mamazana said...

ye ke mummy? yg mama berkenan size sumenya dah sold out. so just amik yg ada size utk mama je. wat utk bj raya. hahahah..