Tuesday, September 8, 2009

My New Gadget- NOKIA E63

Yeehaaa!!!! Mama got new handphone..!!! ...Nokia Eseries - E63... best.. best... Mama tanya gift utk apa ni syg? Papa kata as his gift to mama as his lovely wife yg susah payah jaga our princess during mama duduk kat sini.... muehehehehe... Pastu katanya as belated birthday prezzie... Mana2 la sayang... Janji mama dpt present. Actually Mama just nak jam je. X sangka pulak my laling bg handphone ni....

Lagipun tahun ni ada rezeki lebih sikit. Alhamdulillah.... Semoga syg sentiasa dimurahkan rezeki lg ye.... Yg paling best my sayang choose this handphone with my favourite kaler, RED! Full device description ada di sini. Bole la mama pasang broadband mama kat handphone ni nanti...





So now, mama dah ada 2 handphone, Nokia 5800 Express Music & Nokia Eseries E63. Macam tamak je kan... Muahahahahaha.... Anyway, Alhamdulillah....

post signature

14 comments:

honeylanz said...

waweee besh nye..dah la cun lak red color ;)

.: Leen-Awie :. said...

cun tu red kaler...
byk nyer henpon mama..

Alimaz-Kembara Terasing said...

wohohohohooh.....jeles saya....sayang tul hubby kat akak...

iedaLUVsham said...

woo..beshhnyer!!! lagi pon mamazana rajin masak tu yg hubby belikan ;)

mamazana said...

has, red is my feveret kaler!!! hihihi...

mamazana said...

cun ke leen? sbb warna RED!!! suka..suka..ska...

mamazana said...

ala... hubby die pun cayang kat die jgk... kalau x bg handphone x bererti x syg kan alimaz.... kan..kan..kan...

mamazana said...

sbb rajin masak ye ieda... lepas ni nak kena rajun lagi la... muahahahaha....

IBU AMY AFY AQY said...

bestnya mamazana. dapat phone baru, warna merah lagi... kak wa pun teringin juga nak beli handphone ni tapi belum ada rezeki lagi. cayang sungguh cik abang pada mamazana.

♥Hernee Nazir♥ said...

wah bestnye dpt hp bru..hehehe

Nurhayati said...

cantik la...
suka kaler merah.. vogue gitew kan ;)

mamazana said...

hi kak wa... ala kak, ada rezeki lebih skit. lgpun en Hubby tu hutang birthday present zana. dah bebrbln br sempat beli... hihihi...

mamazana said...

handphone raya... hehehehe...

mamazana said...

zana mg suka kaler red ni mummy. en hubby cari sampai jumpa.. hahahaha...