Monday, October 19, 2009

Gbr2 Mama pulak....

Nak tgk muka mamazana x pakai make up tak???? Memang x pakai apa pun, just pakai bedak Johnson & Johnson je. Kiranya natural beauty la ni. Sila muntah darah ye........ muahahahahaha.......

Actually my darling tu baru je beli kamera lens. So, mama & anak2 la yg terpaksa jd model die. Amik gbr masa mlm lepas kenduri. Mata ni dah ngantuk sangat. Katanya sekejap je, tp adalah dia snap dlm 20 keping. Sabor je la.....

Mula2 tu ok lagi. Senyum pun bole lebar je.... hehehehe....

Control cun......

Arissa pun join gak.....

Pastu Batrisyia pun tumpang sama...


Sepupu diorg pun join...
Masa ni dah start boring..... Penat dah senyum...


Letih dah yang.... Bila nak habis ni????

Dah menguap2. My darling still snap gak...

Tido sat la.....

post signature


12 comments:

honeylanz said...

tul. x yah make up pun dah cun ;)

naurah makwa said...

ha3..takyah make up dah tomei dah..

mamazana said...

has, perli ka?

mamazana said...

naurah, perli la tu... hahahaha...

vee said...

rajinnya cik abg amik gambar zana ye..x cam my hubby...beli je segala camera n video cam yg canggih2..tp malas nak amik gambar...huhu..

mamazana said...

vee, my husband tu mmg suka amik gbr xpecially gbr our princess tu. we all pun layan je la.... hehehehe....

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

ok apa jd model photographer .. yg puteri dua tue plk tukang apit sama2 .. layan jelah ;-)

liana said...

bersih kulit.. guna apa? hehe

mamazana said...

diana, model free, bole la. Layan je.. ye tak. hihihi...

mamazana said...

mana ada bersih pn liana wei... gbr tu menipu sebenarnya.... hehehehe...

Nurhayati said...

sweetnye mama.. aura wanita mengandung.. tak mengandung pun berseri2 gak ;)

mamazana said...

sweet? aura wanita mengandung? pandai la mummy ni. hahahaha.....