Monday, October 12, 2009

Hari Raya Aidilfitri - Day 1


This year we all beraya at Machang again... hahahaha...En. Hubby was took a leave for the whole week. So beraya sakan la kami.. hehehehe... Lagipun, on 3rd raya my SIL nak kawin.

On 1st day Raya, we all x g memana pun. Just lepak kat umah je. Time raya gini, jalan2 kat sini mmg jammed gilos.... Highway kat depan umah my MIL ni x putus2 dgn keta. My darling tu mmg malas la nak bersesak time raya2 gini. Ajak la dia g beraya, xmo nyer dia. huhuhu...

Menu pagi raya, my MIL masak nasi dagang. Sorila, gbr x sempat nak snap. So, layan je la gbr2 our princess di pagi raya hari tu. Kesian kat diorg sbb sume cousin x sampai lagi. Pak long families sampai ptg raya sbb raya kat umah Kuala Lipis. While Pak Ngah families pulak sampai on 2nd raya from Nibong Tebal sbb pak ngah kena keje.

On 2nd raya pulak sibuk wat persiapan untuk kenduri kawin my SIL. Mmg xde gi raya memana pun.

MY LOVELY FAMILY (4+1)





post signature

2 comments:

naurah makwa said...

cantiknya baju 2 beradik ni..sama jer..

mamazana said...

teringat zaman masa kecik2 dulu. adik beradik perempuan mama ada 3 org. so, bila raya pakai bj sama je....

bila dah ada ank perempuan 2 org ni, leh pakaikan diorg bj sama... hehehehe....