Tuesday, October 13, 2009

My SIL Wed's - Part 1

Ok, before this mama ada bgtau on 3 rd raya my SIL nak kawin kan. So, entry kali ni citer pasal kenduri kawin je la ye. Mama xmo la citer banyak, just tempek gambar je. My SIL ni kawin dgn org Kuantan. Actually my MIL saja wat kenduri kawin masa time raya sbb time ni la sedara mara ramai yg balik kg. Senang katanya.

Macam biasa la kan, gbr tuan punya blog kena la interframe dulu. Kalau tidak x seri la blog mama ni... muahahahahaha.... Masa ni tengah tunggu pihak pengantin lelaki datang untuk majlis akad nikah. We all buat kat umah je. Sementara tgh menunggu tu, apalagi sesi bergbr le. Gbr mmg banyak... tp posting skit je la. Nanti muntah ijo pulak....

Pelamin ni my MIL yg buat. Dia yg jahit sumenya. Simple & cantikkan.....

Bergambar dgn bakal pengantin

Kak long dgn Abg Mirul, Teh & Fahmi

Anak2 dara mama pun sibuk nak bergbr gak... Like mother ma..... hehehehe...




Acik, Teh & Kak long

My MIL. Tulang belakang woooooo.....

Arissa & Danish

Kak long ni mmg asyik berkepit je dgn Teh dia. Tgk la, muka pun lebih kurang kan.... hehehehe....

Ni la Mak andam yg mencantikkan pengantin on that day...

post signature


4 comments:

hajarus said...

selamat pengantin baru to pasangan pengantin...

vee said...

Selamat pengantin baru utk kedua mempelai..semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..amin..

Nurhayati said...

mama nampak berseri sangat.. cam pengantin plak hihi.. seri ibu mengandung la katakan hehehe

arissa rambut dia dah panjangkan.. nape tak ikat tocang mesti lagi comel ;)

mamazana said...

mummy, mama nampak berseri2 ke? hehehehehe.....

arissa tu x leh kacau rambut die sama mcm kak long nye. kalau ikat pun, sekejap je. pastu habis die bkk. huhuhu.....