Monday, October 12, 2009

I'M BACK!!!!!

ALL MY LOVES....



SALAM BABES!!!!!!!!

Rindunya kat u all sume!!!!

Pergh!!!!! Masa mama masuk blog ALL MY LOVES ni, terkezut gak. Betul ke blog mamazana ni??? Banyaknya sawang!!!! Nasib baik mama dah schedulekan entry '28 Weeks' tu. Kalau tidak x tahu la apa rupanya....

Well, actually mama masih jadi blogger tegar, cuma semenjak dah balik sini, xde masa langsung nak bukak cik lappy ni. Kalau u all nak tahu, mama la ni dah dok kat Shah Alam. Dah x ikut en. Hubby gi Jakarta. En. Hubby & mama terpaksa buat 'emergency' decision memandangkan keadaan Indonesia yg x brapa nak menentu sekarg nie..... Gempa bumi, sweeping, ganyang Malaysia punya pasal la ni, apalagi. So, disebabkan faktor2 safety, mama n our princess pun xde la ikut. Kiranya this is back for good for us sampai mama deliver our baby.....Uwaaaaaa!!!!!!!!! Sedihnya......!!!!

Tapi... xpe la kan. For our safety, we have to sacrifice kan... kan... kan... Ayat nak sedapkan hati je ni... My Batrisyia pun seronok sangat duduk kat Shah Alam ni. Bila mama tanya "Kak long nak balik Jakarta tak?" Terus dia jawab "Xmo...!!! Duduk kat Jakarta x best. Duduk Shah Alam lagi best!!!". Amboi anak mama ni.... Mana tak bestnya. Kalau duduk kat Shah Alam, diorg ni bole la gi jln2, pastu bebas main kat luar. Lain la kat Jakarta, diorg kena kurung dlm umah. hahahahaha.....

Bila dah duduk kat sini, mama rasa sibuk sangat. Maklumla, masa kat Jakarta umah kecik je. Bila dah balik umah sendiri, ada je nak buat. Nak kemas itula, kemas ini la. Itu belum masuk bab nguruskan kerenah 2 princess tu. Letih wei.....

Dah alang2 mama bkk cik lappy ni, mama nak update gak entry Hari Raya & Majlis Kenduri Kawin yg dah sedikit basi ni ye. Sume kwn2 bloggers dah post entry raya kan. Mama ni yg baru terkulat nak wat entry. Apa2 pun u all enjoy all pictures tu ye. Raya kan sebulan.... hehehehe...Next entry ya....

post signature

10 comments:

MRS. K said...

selamat kembali mamazana..
glad to have u back

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hari tu memang terpk pasal zana..tak balik ker ..tup2 dah ada shah alam yer..selamat kembali :)

vee said...

Welcome back zana..vee pun dah lama x update blog ni..samala kite...sibuk mneguruskan rumah n anak2...hee..

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam mama welcome back/......sihat2 hendaknya...

iedaLUVsham said...

welcome back mamazan!! :) camne keadaan kat d indonesia skang ek?

mamazana said...

MRS.K, nak jd blogger tegar. hehehehe....

mamazana said...

ellismie, mama duduk shah alam. dah.... hajat hati mmg nak ikut en hubby tu. tp nat wat camne..hehehe...

mamazana said...

betul tu vee, bila dah duduk umah sendiri, ada je nak buat... letih!!!

mamazana said...

thanks alimaz.... doakan mama sihat selalu ye... hehehehe....

mamazana said...

mekacih ieda... en hubby kata polis kat sana dah start alert. mama pun risau gak bila die kat sana. harap2 ok la.