Friday, October 16, 2009

Makan2 at Mamazana House

Last Friday, mama ada wat makan2 skit kat umah. Bukan la wat makan besar mana pun. Just jemput kawan2 ofis & kawan2 rapat je. Friday kan rehatnya panjang. So leh la diorg lepak2 lama skit kat umah mama. Malamnya pula sesi makan2 untuk famili. Gbr x sempat nak snap la.

Pagi2 lagi mama dah masak bubur jagung & kuah kacang. Nasi himpit dah rebus ptg semlm. Pastu kemas2 rumah mana yg termampu because of my condition. Mak yong la katakan. Lagipun , mama sorang2 je kat umah. Sumenya kena wat sendiri. Bdk2 berdua tu tgh tido lg, so senang skit mama nak wat keje.



Ok, rumah dah ready, tunggu tetamu datang je.

Seronok betul my princess bila dapat tahu kawan2 mama nak datang. hehehehe.....

Kesian kat Kak Wan. Baru je sampai dah terpaksa suap budak2 ni makan. Ngada betul diorg ni tau. Anyway, thanks ye Kak Wan.....

Kak Zura & Kak Izan yg x sabar nak rasmikan. hehehehehe....

Makan ye Kak Aishah....

Rohana, Kak Yati, Kak Wan, Kak Zura & Kak Aishah




Hidayah & Kak Yam

Kak Nani, Kak Yati, Rohana & Kak Wan

Mana perut ku???? hahahahaha....... Rohana ni dah ada sorang anak teruna

Yan, Kak Izan & Kak Zura

Kak Izan, Mar, Kak Yam, Mamazana, Kak Ani, Kak Mis, Yan, Kak Zura & Hidayah

Tadi amik gambar dgn mak2 org kan. Dua org ni masih single lagi ya.... Shida & Mar

Kak Ina, Hajar & Adliana

Kak Ina, Hajar & Azni

Anyway, thanks ye kawan2 sebab sudi datang. Harap2 kenyang la dgn juadah mama yg x seberapa tu. Mama minta maaf kalau2 ada terkurang layanan hari tu.

post signature


4 comments:

honeylanz said...

nasi ayam! sedapp tuh

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bila nak jumpa mamazana ni..tadi azizah baharu tanya, zana mana..matikk makk..huhuhu...x tau nak ckp apa..eliss kata nanti eliss tunjuk gambar..

mamazana said...

has.... mmg sedap! nyummm..nyummm.... hehehehe....

mamazana said...

bila kita nak jumpa ye eliss? bila mama dah masuk keje nanti, kita jumpa ek....

Kak Zah tanya ke? Ckp je kat dia zana kwn zakiah, sure die kenal. hehehehe....