Friday, October 23, 2009

Tweenies - Hoki Coki

Balik kg raya hari tu, makcik diorg ada ajar satu lagu ni. Nama pun bdk2 mmg tersangat la suka!!! Duduk seminggu kat kg, anak2 mama dah bole hafal lagu ni. Papa diorg pun sama layan gak... hahahahahaha.....

" Uuuuuu.... Ayuh bersama...." Uuuuuu.... Bersama2..... " Yayayayayaya....."

Yang paling best bila tgk Arissa. Nyanyi hujung2 je.... Dia mmg suka sgt menyanyi n joget2. Dah la pelat. Nanti mama record bila diorg menyanyi ye...

So, baru2 ni makcik diorg dtg umah, so mama pun suruh copy n simpan dlm mama nyer cik lappy. Every morning anak2 dara mama akan wat xcercise dgn lagu ni. Jom kita layan lagu Tweenies - Hoki Coki ni......

video

post signature

4 comments:

ita itm said...

zana,tlg sms aku no ko.ada urgent ni.hp aku antar gi repair beb.
ita itm

Nurhayati said...

bestla..jgnkata kan budak suka..mak budak pun suka gak hihihi

mamazana said...

ingatkan apa la yg urgent sgt tu... buek suspen je.. hihihi....

mamazana said...

mama dah hafal dah... siap join dgn bdk2 ni skali mummy.... hahahaha...