Saturday, November 21, 2009

Just Came From....

Fuh!!!! I just came from Pureen Warehouse Sale!!! It's toooooo crowded out there even we're arrived around 9.30 pm!!! Punyala bersemangat mama gi sana. X sedar perut dah memboyot!!! huhuhu... Tp bila sampai sana, ramai gak yg memboyot bwk perut mcm mama ni jgk. Mcm2 size lagi... hahahaha...

This time, mama gi dgn my sis n x bwk bdk2 langsung! Aman sikit. Kalau tidak, asyik merengek2 je. We all parking kat Wisma Academy. 1 jam RM2. Ok la drp parking kat tepi2 jalan tu. X pasal2 kena saman ngan pak polisi!!!

And now, Mama rasa penat sangat n nak rehat + tidoq sat. Nak join anak2 daraku tidoq. hehehehe.... So, lets pics story apa yg mama dah borong kat sana. The rest will update later ya... Layanzzzzzzzzz...


Sampai je umah, terus my girls wat keje punggah memunggah....










post signature


6 comments:

vee said...

wah...byknye borong!!

LiAnA said...

wahh sakan beli brang baby.. untungkan..murah... ku pesan dgn my fren.. borong pureen biru dgn sabun bagai... kekeke

CuTeMiUt78 said...

wah.. sakan tu... klu dekat mau gak g...

mamazana said...

skali skala vee... nasib baik perut tgh memboyot. kalau tidak.... hehehe...

mamazana said...

mmg murah liana. itu pin rasa x puas hati sbb x sempat nak capai yg lain2 tu. x cukup tgn...huhuhu...

mamazana said...

sakan skit je rina... hehehe..