Wednesday, November 25, 2009

Review Shopping at Pureen Sale

Today entry is just to review from my shopping at Pureen Sale last weekend. Mama sampai kat sana dlm kul 9.30 pg. Ramai betul org!!! Mama just beli brg yg ringan2 je. Frust gak sbb x sempat nak rembat baby laundary & toiletteries. x cukup tangan daaa.... Tp kan, masa mama nak bayar kat kaunter hari tu, cashier tu sempat tanya, ..."akak ni pregnant anak sulung ke??"... ishh. budak ni perli aku ler tu... muahahahahaha...

So, here the hasilnya yg mama sempat mama rembat. Mama list the price yg mama ingat. Picsnya maybe mcm banyak, so, jgn la muntah darah ye kawan2.... hehehehe...

Disposable Diapers (RM24.oo) ~ just beli 2 bag

Nappy Rash Cream (RM7.00)

Baby Wipes (S@RM3.00 & L@RM9.00)

Baby Towel (10.oo)

My Girls Stuff

Diapers Bag (RM20.00)

Pillow (RM5.00) & P/B Set (RM10.00)

Bottles (RM7.oo & RM5.00)

Craddle Net (10.00)

Cot Stacker (RM12.00)

Baby Bib (RM4.oo)

T-Shirt set (RM8.00)

Long Sleeves + Short Sleeves (RM8.00)

Socks + Mitten (RM5.00)

Socks (RM6.00)

Mama Stuff

post signature

8 comments:

MRS. K said...

saya punye baby bip tak penah pakai pon..hehehe..

maybe nanti hadif da pandai makan sendiri kena kasi pakai

Emy Omar said...

Salam perkenalan dari saya

Dania's mummy said...

macam da boleh agak gen baby ajer? hehehehehehehe

mamazana said...

oh ye ke. mama biasa pakaikan bip kalau diorg mnm susu. tu yg kena beli tu. tp dah bsr ni xde la pakai lg. hihihi

mamazana said...

selamat berkenalan Emy....

naurah makwa said...

banyaknya barang2 pureen

mamazana said...

Mummy, still don't know the gender but mama instinct is..... heheheehehe..... pray for me ya!!!

mamazana said...

naurah, pureen wat warehouse sale masa tu. mama pun apa lagi.... meroyan la kejap.. hehehehe....