Tuesday, November 24, 2009

Lunch at Mc'D

Weekend hari tu bwk my girls g lunch kat Mc'D. Dah lama x bwk diorg mkn kat situ. Mama actually nak makan Prosperity Burger, tp tunggu my darling hubby balik Shah Alam la. Baru best nak makan. Kalau mama x habis, dia bole habiskan... hehehehe...

Sempatla mama snap gambar2 diorg tgh makan. Saja nak tunjuk kat papa diorg yg dok kat Jakarta nun. Wat penghilang rindu papa ye!!!


My CHEEKY gurl









post signature

12 comments:

hajarus said...

alalala... pandainyer anak2 dara mamazana ni berposing...

Nurhayati said...

mama!! arissa dah pandai posingkan..
takde dah wat muka seyes dia tu..hihi

naurah makwa said...

tomeinya 2 beradik ni..lawa la rambut dia..ikal2 gituh..

Dilla Ady said...

comelnye senyuman anak2 mamazana..leh join contest ar pasni..

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. lawak je budak2 ni tau..

Harry said...

baiknya anak2 ko zana, duk atas kerusi... emmmppphh anak2 aku...ishk2

mamazana said...

hajar, time ngada2 gitu ler... hihihi...

mamazana said...

arissa ni ikut mood gak. tp hari tu mmg die yg suh mama snap gbr die. tu yg pose senyum memanjang je... hahaha...

mamazana said...

mekacih aunty naurah.... muahhh!!!

mamazana said...

ye ke auntie Dilla? Senyuman sasha pun comel jgk tau...

mamazana said...

hehehehe... wat pengubat rindu papa dia kat Jakarta nun.

mamazana said...

Alhamdulillah, setakat ni diorg nak la duduk tp bila mkn tu bersepah2 la skit kat meja.

Arissa nak mkn sendiri, xmo mamanya suapkan. Independent la tu like mama dia.... hahahaha...