Thursday, November 19, 2009

Roti Paratha & Kari Ayam

Semalam, dari pagi sampai la ke malam mama mkn roti frozen Paratha dgn kari ayam ni. Breakfast, lunch & dinner mkn lauk kari ayam. Xde selera nak mkan nasi la. Kalau cik abg tahu ni, sure kena marah. hehehehe...

Untuk my gurls tu, mama masakkan sup ayam je. So today, mama kena la makan nasi. Nak masak apa ye hari ni???

Roti Paratha KAWAN

Kari Ayam


Ni la roti frozennya. Dah sampai Jakarta mama bwk roti ni. Kat Carefour Jakarta pun ada jual tp reganya....? tak yah nk ckp la...hehehe...nk wat sendri maleh! nk sonang citer main segera2 je la.. x yah la nk tebar2 tepung...hahahahaa....layannnzz..


post signature


4 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun suka jenama ni...nyum nyum..

neezareef said...

npk sedap la zana..leh gak try nih..

mamazana said...

roti nyer lembut...

mamazana said...

try la neeza, sampai ke jakarta bwk roti frozen ni. huhuhu...