Thursday, December 17, 2009

Bengkung Zap on

Inilah corset jenis zap/strap on yg my hubby beli kat Jakarta. Dia beli 2 set. Tp my hubby ni beli bkkn yg jenis panjang punye yg mama suruh tu.. Dia beli yg just tutup punggung je. Mama nak yg dari pinggang hingga ke punggung tu. Tp bole je la kan. Drp xde.... Lagipun nak pakai utk mlm je.


post signature

6 comments:

zZana said...

bestnya..zana pun dah lama cari yg style zap on ni..dekt malaysia xde jual ke mamazana?

vee said...

zana..bengkung zap on tu first time vee nmpk tau..kat m'sia blom ade lg kot..mcm best je..nnti zana bgtau eh ok ke x bengkung tu..klu ok blh gak cari n no harm to try kan..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bengkung zap ni bleh dapat kat farmasi.saya pun guna masa confinement satu waktu dulu :)

LiAnA said...

ku guna ni masa pantang.. tp jenis tutup punggung.. beli kat toko jamu K4 wangsa maju.. pakai ni ringkas skit hehe

ibuaries said...

masa saya deliver c-sect dulu, ada beli yang zap on punye. tapi x mcm ni. very elastic keseluruhan bengkongnyer, x de fabrik. harga dalam seratus lebih, mahal la skit tapi puas hati. cover dr bawah punggung sampai lebih atas pusat. beli kat doktor di DEMC. sesuai utk org deliver normal & c sect. selesa sgt pakai.

senang kan pakai yg zap on ni. x yah la melilit bagai :-)

mamazana said...

hi zana. mama x sure la kat m'sia ada jual bengkung ni.tu la yg mama kirim kat en. hubby....