Wednesday, December 2, 2009

Correle Corningware Warehouse Sale (Dec 2009)

Sales yang ditunggu2 ini datang lagi.... yeehaaaa!!!!

I went to this warehouse sales last year.Usually the price is very much cheaper and lower than the market price (although not that cheap like oversea punye price) but worth to go. Can’t really remember exactly how much but Vision price starts from around RM80, and it depends.

I think the set punya harga lagi murah compare to the loose items ones. You know sale Perwira memang selalunya murah. And its very crowded!!!!. This time mama rasa mcm nak try to grab dinner set. I think budget around RM200-RM300 pun sudah cukup memuaskan hati for this sale.

But perut dah besar2 mcm ni x kan la mama still nak gi lagi kan? Dibuatnya terberanak kat situ kan haru!!! Sure darling hubby x bg mama gi this warehouse sale. Nampaknya just share info dgn u all je la.... hehehehe....

4 to 6 December 2009
Corelle Corningware Warehouse Sale

Brands Offered
Corelle
CorningWare
Visions
Pyrex

Time : 10am to 7pm

Location (Tel 014 725 6686)
The Atria Shopping Centre
Jalan SS22/23
Damansara Jaya
47400 Petaling Jaya
Organized by Perwira Nadi Trading Sdn Bhd

Happy Shopping!!!


post signature

6 comments:

aja said...

zana, atria tempt ok, tak sesak..tak panas, parkir senang... esp opis hour confirm org tak ramai...wahahahaha.. pergi jgn tak pergi....lama2 tak jumpa seset ngan corningware nya.. tak cun...kalu beli pun beli 2 set trus.. meriah skit pinggan nya aku cukup dulu la 1 set je sepesen ngan periuk belanga nya set, tak mampu nak tambah lg.

mamazana said...

ala aja... ikutkan hati ni mmg nak pergi sgt. tp ko tahu la condition aku sekrg...

sapa kata x sesak...? hari tu g masa rehat, parking full!! org pun punya la ramai... huhuhuhu...

cdg nak beli dining set. sama ngan periuk set aku tu... nampaknya beli thn dpn je la...

aja said...

time rehat mmg sesak nyah.. g time opis hour lengang... ihiks...kena hire drebar la... ko beli kat jusco jer.. lebih sikit2 jer...janji approved by wan zul.

mamazana said...

hahahaha... beli kat jusco? half price nyah... terkezut aku bila tgk harga kat jusco. xpe... kita tgu PERNAMA wat sale ek... hehehehe...

honeylanz said...

x sempat pg! wiken ni bz...

mamazana said...

yg best g awal mean harijumaat tu. kalau g weekend, brg2 dah habis...