Tuesday, December 1, 2009

Hari Raya Aidiladha

Raya Aidiladha hari tu, mama & famili beraya di Shah Alam. Mula2 tu papa bgtau x dapat balik beraya. Tetiba papa call bgtau dia kat airport & on d way to KLIA. Saja je nak wat surprise!!! hihihi...

Raya kali ni, mama sempat bwk my girls g sembahyg raya kat masjid taman perumahan my parents. Saja nak xpose kat diorg tu. Mujur Arissa x buat hal sepanjang berada & mama sembahyg kat masjid hari tu.

4 + 1

Insyaallah, our new famili member will coming soon....

ETERNAL LOVE

Lepas sembahyang raya, makan2 kat umah my parents. Tetiba my hubby ajak gi umah Cik Man kat Temerloh sbb my MIL beraya kat sana. Then dlm kul 11.00 pg we all pun bertolak. X packing apa2 pun. Main redah je... Gbr kat atas ni ammed masa kat Lebuhraya Karak. 3 lane jd 1 lane sbb ada lori accident.


Yg ni pun still kat Lebuhraya Karak. 3 lane jd 1 lane. Bkn ada apa pun, just ada keta rosak. Ramai sgt yg jd tukang tengok. Ni la jdnya.... huhuhu... Sepanjang perjalanan mmg byk sgt kereta yg tersadai sbb rosak or over heat...

Masa ni dah masuk LPT. Lagi brapa 10 km nak masuk exit Temerloh. Hujan separuh jalan je... Sampai umah Cik Man dlm kul 2 ptg gak la...


Cik Man & Papa

Anak2 dara Cik Man

My MIL & Mama yg terserlah kegumukannya!!!


post signature


8 comments:

UMILIYA said...

salam,,selamat aidil adha..dr kami sekeluarga.ermm happy tenggok family ni,,,bahagia je,,alhamdulillah,,

LiAnA said...

gumuk2 pun ada isi.. yg ku ni gumuk tp isi lemak wakaka

selamat hari raya aidil adha...

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

alahai zana...takde rezeki betul kita nak jumpa masa awak dtg temerloh tu kan... maybe next time... :D

mamazana said...

Salam Aidiladha Umiliya...

Ala, famili Umi pun selalu nampak bahagia jua... hihihi...

mamazana said...

Mamaliana, mana la gemuk mama tu... Slim je nampak... kurus tinggi...

mamazana said...

tu la kak aimi, masa zana sampai temerloh, nak gak singgah umah kak aimi... tp rasa2nya kak aimi mesti balik beraya.. next time ya...

iedaLUVsham said...

harap tak terlambat, salam aidiladha mamazana, jam betoll!! :)

mamazana said...

salam aidiladha ieda.... mmg jammed!!